Ellinor Kittilsen 

MediaTeam AS

MediaTeam AS ble stiftet i august 1991 av Ellinor Kittilsen, som har 25 års erfaring med annonsesalg og har utdannelse innen medierådgivning og salg. I 1998 mottok Ellinor Kittilsen Norsk Fagpresse markedsføringspris for sitt arbeide med ANNONSEKONSULENTSKOLEN. Skolen ble bygget om og opptatt i BI systemet f.o.m høsten 1997. Ellinor Kittilsen har ansvaret for annonsesalg på følgende magasier: Apéritif, GEO og Fredrikke.

Telefon: +47 90 82 06 63
E-post: ellinor@media-team.no

Jostein Værnes 

Jarvo Ltd.

Jostein Værnes har ca 25 års erfaring fra annonsesalg. Etter studier ved Universitetet i Oslo startet han i 1986 sammen med en venn egen bedrift med salg av annonser til tidskriftene Stillingsnytt og Annonsøren. Siden ble det salg i Vårt Land, i Programbladet og i Sportsforlaget. Han har gjennomført kurs med flere kjente salgsguruer i markedet. Jostein har i mer enn 15 år vært hovedansvarlig for salg av annonser til Landsforbundet Dissimilis med innsalg av sponsorer til medlemsbladet ”Dissimilis Norge” og til diverse konsertprogram og festivaler. Jostein ble franchisetager i Media Team i desember 2005 da Media Team påtok seg ansvaret for Dissimilis' aktiviteter. Jostein har ansvar for innsalg av sponsorer til Dissimilis og salg av annonser og bidrag til organisjonens medlemsblad og program, Torshov Korpsets konsertprogram og er deltager sammen med andre konsulenter i Media Team på salg av annonser til diverse magasiner og tidskrifter vi har tatt ansvaret for.

Telefon: +47 99 35 23 46
E-post: jostein@media-team.no

John Larssen

John Larssen Marketing

 

John har over 25 års erfaring fra markedsføring og salg i dags- og fagpresse. John arbeider for følgende blader:  Museumsnytt, Maritim Logg og HK-Nytt.

Telefon: +47 93 49 93 04
E-post: john@media-team.no
MediaTeam AS Besøksadresse: Leangbukta 31, 1392 Vettre Postadresse: Postboks 45, 1371 Asker